OM OSS

På jakt etter hybel eller leilighet i Volda, eller lokaler til å drive butikk eller annen forretning i?

Hybel eller leilighet kan leies for kortere eller lengre tid, med eller uten møblement.

Hyblene deler et stort og velutstyrt kjøkken / oppholdsrom, i tillegg til bad. Velegnet som studenthybel. Alle leiligheter har eget kjøkken og bad. Forretningslokaler er lokalisert i underetasjen og i første etasje, som har inngang direkte fra Halkjelsgata. Hyblene ligger i andre etasje, her ligger også en stor leilighet med egen balkong. I tredje etasje er det to leiligheter. Inngang til hybel / leilighet er fra Halkjelsgata.

Korte avstander

Med en hybel eller leilighet i Volda sentrum vil du ha lett tilgang til rutebuss, båt, ferje, flybuss og andre offentlige kommunikasjoner, utdanningsinstitusjoner som Høgskulen i Volda og Volda vidaregåande skule, butikker og andre forretninger, og arrangementer på bl.a. Studenthuset Rokken. Alt dette ligget i kort gåavstand fra din hybel eller leilighet.

Lurt å være tidlig ute

Hybel eller leilighet er til tider vanskelig å skaffe i Volda sentrum, så det kan lønne seg å være tidlig ute med en forespørsel. Med flere tusen elever og studenter som strømmer til om høsten, er pågangen etter hybel eller leilighet i Volda ekstra stor på denne tiden av året.

Om JBE AS og hybelivolda.no

Hybelivolda.no er en nettside som eies av firmaet JBE AS, som også er eier av eiendommen med adresse Halkjelsgata 16, 6100 Volda.

Om eiendommen

Vi leier ut husvære, kontor og butikklokale i Volda på Sunnmøre i Møre og Romsdal: hybler, leiligheter og forretningslokaler. Eiendommen har tre rom i størrelse fra 10 m² til 25 m², tre leiligheter varierende fra 45 m² til 65 m², samt tre forretningslokaler.

Rom og leiligheter kan leies for kortere eller lengre tid, med eller uten møblement. Rommene deler et stort og velutstyrt kjøkken / oppholdsrom, i tillegg til bad. Alle leiligheter har eget kjøkken og bad.

Vaktmester tilgjengelig

Vaktmester er tilknyttet eiendommen og vil hjelpe beboere med praktiske problemer som måtte oppstå, en ekstra service for deg som leier hybel eller leilighet i Halkjelsgata 16.

Dersom du er interessert i hybel eller leilighet i Volda, send oss gjerne en forespørsel, selv om våre hybler eller leiligheter skulle være opptatt.

Vi kan ha informasjon om ledig hybel eller leilighet som ennå ikke er kommet ut på nettsiden.